RİZE / FINDIKLI - Muammer Çiçekoğlu Ortaokulu

Tarihçe

Okulumuz ilk kez 1976 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Ahmet Şahinler İlkokulu adıyla hizmete açılmıştır. 5 derslik olarak öğretime başlamıştır. Ardından 5 sınıf daha ilavesi yapılmıştır. 21/01/2002 tarihinde şuan kullanılmakta olan binasına taşınmış olup Eğitim öğretime 26 derslik 2 Laboratuar,1 Bilişim Teknolojileri sınıfı ve 1 Kütüphane ile devam etmektedir. Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekanların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Fındıklı'da var olan orta okulları içinde örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır. İsmini okul arsası ve binasının temininde katkıları bulunan Muammer Çiçekoğlu Vakfından almıştır.

Yayın: 29.03.2019 - Güncelleme: 11.01.2024 14:36 - Görüntülenme: 624